Mereretked Pärnu lahel – unustamatu PowerTrip Kihnu või Manija saarele.

Ilusate ja tuulevaiksete suveilmadega on võimalik koguda häid emotsioone ja luua unustamatuid mälestusi päevase merereisiga Kihnu või Manija saarele. Kui on aga huvi adrenaliinirohkete seikluste vastu, siis tasub ette võtta päev täis veesporti Pärnu lahel või jõel.

null

Unustamatu ja mälestusi täis merereis Kihnu või Manija saarele.

null

Adrenaliinirohke päev täis veesporti Pärnu lahel või jõel.

null

 Kaatril on ideaalne võimalus ujuda, päikest võtta või lihtsalt chillida.

Manija saar

Manija saar on väike, sinna rattaid kaasa ei pea võtma, pigem on sadamast teise saare otsa Riida tallu mõnusam jalutada. Teekond ainult 2km. Riida perenaine Ülle kostitab meid talu puhtast toorainest valmistatud maitsva lõunasöögiga ja kohapeal pruulitud mahla, õlle ja siidriga.

Seltskond kuni 7 inimest, hind €650, lisandub lõunasöögi maksumus €12/inimene.  Start Pärnu jahtklubist 11.00, tagasi Pärnusse jõuame ca 17.00

KÜSI PAKKUMIST

Kihnu saar

Kihnu saar on pisut suurem, sinna minnes on vajalik kaasa võtta e-tõuksid või kohapealt tavarattad laenutada. Saarele jõudes vaatame üle Kihnu muuseumi ja tuletorni, kinnitame keha Kurase baaris ning ujume ja päevitame rannas.

Seltskond kuni 7 inimest, hind €650.  Start Pärnu jahtklubist 11.00, tagasi Pärnusse jõuame ca 17.00. Küsi hinnapakkumist kui on soov kaasa võtta e-tõuksid.

KÜSI PAKKUMIST

Spordi- ja päikesevõtupäev Pärnu lahel

Ilusa päikselise ilmaga saab veeta elamusterohke päeva ka Pärnu lahel või jõel. Lisaks ujumisele saab sõita paadi taga veelaua või suure rõngaga kuhu mahub kuni 2 inimest.  Kaatril on ideaalne võimalus ujuda,  päikest võtta ja chillida privaatsemalt kui rannas.

Seltskond kuni  6 inimest, hind €450 kuni  4h. Iga lisatunni hind on €90.

KÜSI PAKKUMIST

Päev looduse keskel.

Parim viis suurepärase enesetunde loomiseks!

Pakkuge endale ja oma perele, sõpradele või töökaaslastele võimalus kogeda looduskaunist Eestimaad ja teha üks tõeliselt mõnus PowerTrip.